Català | Castellano | English | Français
Punt de Benvinguda
  Información turística de Girona
Inicio|Visitas guiadas|Ofertas Especiales|Hoteles|Agenda|Tienda|Galería|Enlaces|Mapa Girona |Contacto
 
 
 
 
Tienda
 
     
 
TODOS LOS PRODUCTOS

IMÁN
LIBRO
RATAFIA
 
 
  Información General
  Envíos y devoluciones

 
 
 
Enviaments
Els terminis de lliurament aproximats s'indiquen en la descripció de cada producte, encara que un retard en el subministrament no serà motiu de penalització. Això si, si no fos possible complir els terminis posats en la descripció, Girona Booking es responsabilitza a trucar al client i informar de la situació donant la possibilitat de la devolució dels diners en el cas que ja aquest abonat.
Segons el destí de la comanda es poden utilitzar diverses modalitats o mètodes d'enviament. Cada modalitat i cada destinació tenen uns temps d'enviament que s'especifiquen en el procés de confirmació de la comanda.
Els terminis d'entrega indicats es refereixen al temps que triga a tramitar la comanda des que es sol licita fins que surt de la nostra botiga. Des d'aquest moment, el temps que triga la comanda en arribar al seu domicili depèn de la modalitat d'enviament seleccionada en el moment de realitzar el pagament.
El termini final de la comanda total serà el del producte amb major termini de lliurament + el temps d'enviament de la modalitat de transport seleccionada en el moment de realitzar el pagament.
En cas de no poder complir amb el termini màxim de lliurament o en cas de variació dels preus o de qualsevol altra circumstància que fes variar les condicions aquí establertes, ens posarem en contacte amb el client per l'acceptació de les noves condicions. En el cas de no obtenir el seu consentiment, s'anul larà la comanda i si escau, es realitzarà un abonament per l'import total de la factura.
Girona Booking es reserva el dret a utilitzar diverses empreses de missatgeria o canviar la modalitat d'enviament, sempre que no repercuteix res en el preu de la comanda i el temps d'enviament sigui inferior al elegit pel client.

Modalitats d'enviament

Servei Missatgeria Urgent 24/48 hores
Temps de lliurament 1 o 2 dies, a la porta de casa seva.
Realitzat per reconegudes empreses de missatgeria com Seur o DHL.
Només per a enviaments a Espanya Peninsular, Balears i Portugal.Devolucions
Es disposa de 7 dies en els quals i sense necessitat de justificació alguna pot retornar-nos els productes adquirits sempre que es trobin tal com els ha rebut (en perfecte estat i en els seus embalatges originals corresponents). Per a això deu comunicar prèviament. Recordi que aquest dret no es recull per als productes demanats de forma específica per al client, com per exemple accessoris específics per a una determinada marca i model de moto, articles personalitzats al client, etc.
No obstant recordi que deurà abonar els ports d'anada i tornada, així com les despeses administratives o d'altre tipus que es generin com a conseqüència de la seva devolució.

Reclamacions sobre el material rebut:
En cas de rebre el paquet de material amb signes d'haver estat manipulat o copejat, indíquelo en l'albarà del transportista i revisi la comanda en presència d'aquest, no signi l'albarà sense haver indicat aquestes incidències tot i comprovar que efectivament el seu material sembla estar en perfectes condicions.
Si després de revisar l'enviament observés diferències entre el material rebut i l'albarà de enviament, faci'ns saber immediatament, indicant el número d'albarà i detallant les diferències observades. Si us plau, indiqui també un telèfon de contacte perquè sigui més àgil la gestió en cas necessari.
Recorda que no podem acceptar reclamacions sobre els enviaments passades 24 hores des de la recepció del paquet.


Formes de pagament

TOTS ELS NOSTRES PREUS PORTEN L'IVA INCLÒS

Funcionament. Targeta de crèdit (PAYPAL), o amb la seva pròpia targeta.

Passos a seguir:
Obriu el vostre compte de client si encara no la té. i seleccioneu el producte desitjat.
Entreu al vostre compte PAYPAL (no és imprescindible), o pagui mitjançant la seva targeta de crèdit, (Visa, MasterCard, etc).
El sistema contactara amb el seu banc de forma confidencial. On només vostè coneix els seus números de targeta, i la seva contrasenya.
El sistema us retornar a www.gironabooking.com on acabi el procés de la seva comanda,

Recordi esperar aquest pas.
En funció del resultat de l'operació el procés de compra conclou.
El resultat final es guarda en el compte personal del client.
A la que pot accedir posteriorment introduint les seves claus úniques i personals.
La seva comanda serà donat per conclòs i rebrà al seu correu una notificació amb les dades del mateix.

Els pagaments mitjançant targetes els pot fer únicament des de la nostra botiga online. www.gironabooking.com

Rebrà, en el seu correu electrònic un e-mail de confirmació amb les dades de la seva comanda.

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb nosaltres per telèfon o e-mail. en el següent enllaç info@gironabooking.com 
 
  Destacados

Visitas Guiadas
Girona Walks
Vídeos de Girona
Girona Walks
Facebook
Picassa - Fotos
Àlbum Picasa
 

 
 
 
  Turisme Imaginari, S.L.
Nota Legal - Teléfono: 972 211 678 - Fax: 972 221 135 -
Disseny web Girona